16-08-2008 19:48:21

 

 

 

Min fritid har jeg været i Hjemmeværnet i ca. 14 år 6106 + 6114  på Østerbro, i 6106 var jeg først Gruppefører herefter Delingfører og 6114 var jeg sanitet transport Delingfører/ førstehjælp instruktør, det fik en ende, da en kompagnichef skulle spille smart i 6114- derved meldte jeg mig ud i raseri, han - de påstod jeg drak i tjenesten men det var noget pjat, det var rent jalousi over det gik virkelig godt i min delingen.

I Dansk Røde kors var sammaritter i ca. 8 - 10 år, b.la. Gentofte røde kors + Lyngby afdeling og samaritaneren på amager, hvor jeg også underviste i førstehjælp. Det var de lidt sure over, MAN kan kun være i en´ røde kors afdeling, og jeg var i tre.

I dag hedder samaritaneren, hovedstadens samaritterkorps og de laver et fantastisk frivillig arbejde. Nu er røde kors blevet for røde til mig.

Jeg har kørt Ambulance for Sikkerhedstjenesten/ det hvide redningkorps under Ivan Jørgensen og senere Nordisk Ambulance Tjeneste under Leif Kristensen, jeg kørte i udlandet og hentede Danskere og Svenskere der var kommet til skade.

Og holdt som ambulance vagt til forskellige løb, trav banen, galopbanen o.s.v. i ca 16 år.

Og herefter kørte jeg i Dansk Ambulance og Sygetransport under Carsten Jensen, bla. gallopbanen og travbanen/mange andre steder.

Dansk Ambulance og Sygetransport er en udspringer af Nordisk Ambulance Tjeneste efter den blev solgt- hen over hoved på de ansatte, til en være orginal - mon ikke han er gået konkurs nu, det håber jeg.

keld@baerens.dk

 

 

interest.htm

This site was last updated16-08-2008